La Mancomunitat Cultural i la Xarxa Jove de la Marina Alta organitza el II Taller de construcció de pedra seca 2021 a la Marina Alta.

LA MANCOMUNIDAD CULTURAL Y LA RED JOVEN DE LA MARINA ALTA ORGANIZA EL II TALLER DE CONSTRUCCIÓN DE PIEDRA SECA 2021 EN LA MARINA ALTA.

[VAL]   

Després de l’èxit de participació a la primera edició del Taller de Construcció de pedra seca el passat 2020, la Mancomunitat Cultural i la Xarxa Jove de la Marina Alta organitza una nova edició els pròxims 17, 18, 24 i 25 d’abril i 1 i 2 de maig.

Aquesta iniciativa de formació pretén introduir a l’alumnat amb la tècnica tècnica constructiva de la pedra seca, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per l’UNESCO el 2018. 

Es tracta d’un curs formatiu de 40 hores en el que aprendre i introduir-se en la tècnica constructiva de la pedra seca. Especialment indicat per a gent o col·lectius del sector de la construcció, arqueologia i/o rehabilitació per les oportunitats de treball i futur que pot oferir a l’alumnat.

Les sessions tindran lloc els dissabtes: de 9.00 h a 14.00 h i de 15.00 h a 18.00 h, i els diumenges: de 9.00 h a 14.00 h, i combinaran formació teòric-pràctica.

Es realitzarà en diferents poblacions de la Marina Alta , pel que resulta imprescindible tenir vehicle propi o disponibilitat de transport.

Tot el material necessari per a la realització del taller així com els equips de protecció individual estan inclosos, a més s’informa que les places són limitades tenint prioritat joves de 16 a 30 anys i públic general resident a la Marina Alta.

Preinscripció 2021:


[CAS]

Después del éxito de participación a la primera edición del Taller de Construcción de piedra seca el pasado 2020, la Mancomunidad Cultural y la Red Joven de la Marina Alta organiza una nueva edición los próximos 17, 18, 24 y 25 de abril y 1 y 2 de mayo.

Esta iniciativa de formación pretende introducir al alumnado con la técnica técnica constructiva de la piedra seca, declarada Patrimonio Inmaterial de la Humanidad por la UNESCO el 2018. 

Se trata de un curso formativo de 40 horas en el que aprender e introducirse en la técnica constructiva de la piedra seca. Especialmente indicado para gente o colectivos del sector de la construcción, arqueología y/o rehabilitación por las oportunidades de trabajo y futuro que puede ofrecer al alumnado.

Las sesiones tendrán lugar los sábados: de 9.00 h a 14.00 h y de 15.00 h a 18.00 h, y los domingos: de 9.00 h a 14.00 h, y combinarán formación teórico-práctica.

Se realizará en diferentes poblaciones de la Marina Alta , por el que resulta imprescindible tener vehículo propio o disponibilidad de transporte.

Todo el material necesario para la realización del taller así como los equipos de protección individual están incluidos, además se informa que las plazas son limitadas teniendo prioridad jóvenes de 16 a 30 años y público general residente en la Marina Alta.

Preinscripción 2021:

Plazo: 7 de abril.http://www.macma.org/taller-de-construccio-de-pedra-seca/