"La Fórmula Secreta" una experiència interactiva per als joves de 12 a 17 anys

                                                

VAL. Des del departament de Joventut de la Mancomunitat Marina Baixa i l'Ajuntament de Callosa d'en Sarrià donem suport a aquesta activitat, La Fórmula Secreta, plantejada per l'IVAJ, molt interessant per a fomentar la lectura en els joves de 12 a 17 anys.

La Fórmula Secreta és una experiència interactiva basada en el llibre "L'efecte Frankenstein" on podràs convertir-te en l'heroi o l'heroïna de la història, viatjar en el temps, resoldre enigmes i misteris i complir la missió encomanada pel Gran Mestre dels Illuminati.

L'inici d'aquesta aventura serà amb un escape room.

Més informació i inscripcions:
callosadensarria@xarxajove.info
722 35 71 73

CAS. Desde los departamentos de Juventud de la Mancomunidad Marina Baixa y el Ayuntamiento de Callosa d'en Sarrià apoyamos está actividad. La Fórmula Secreta, planteada por el IVAJ, muy interesante para fomentar la lectura en los jóvenes de 12 a 17 años.

La Fórmula Secreta es una experiencia interactiva basada en el libro "L'efecte Frankenstein" donde podrás convertirte en héroe o heroína de la historia, viajar en el tiempo, resolver enigmas y misterios y cumplir la misión establecida por el Gran Mestre dels Illuminatis.

El inicio de esta aventura será con un escape room.

Más información e inscripciones:
callosadensarria@xarxajove.info
722 35 71 73