Experiències i servicis

Gastronomia

L'oferta turística del municipi té un dels seus grans al·licients en la gastronomia. Més d'una desena de bars i restaurants obrin les seues portes cada dia per als amants de la cuina tradicional i dels plats de cullera. L'arròs amb fessóls i penques, l'olleta de blat, borra, els minxos, els puntals de dacsa i els faves sacsades, són alguns dels menjars que oferix la cuina d'este poble i que sorprendran als paladars més exigents.

També hi ha la possibilitat de degustar carns a la brasa o arrossos singulars. I per a rematar la faena, res millor que assaborir algun dolç típic, com pastissets d'ametla, coques cristinas, ametlats o carquinyoles. Tot cuinat a foc lent amb productes de la terra i receptes ancorades en un passat d'arrels morisques.

 

Productes típics

Benimantell compte també amb una oferta de comerços que oferixen productes típics nascuts de la tradició agrícola local. És el cas de l'oli Xortà, que produïx i comercialitza la cooperativa local.

 

Allotjament

Benimantell és un lloc ideal per al descans. No en va compta amb una oferta d'allotjaments rurals que inclou cases, apartaments i un hotel de muntanya.